Har du fått deg en hjemmeside er det neste skrittet å få besøkende til siden, og da trenger du søkemotoroptimalisering eller SEO. SEO står for search engine optimization.

Om man har en blogg er det et annet game enn om man har en side som man tilbyr produkter eller tjenester.

Så hvordan får man bedre resultater på Google ? Det første som må gjøres er å optimalisere siden din. Søkeordene må legges inn og riktige ord må være fremhevet og i overskrifter. Du må lage innhold som får brukeren intressert i siden din og gjøre det lett for brukeren å bruke siden din.

Deretter gjelder det å få linker inn fra sider som Google ser på som verdifulle og som er relevante for dine søkeord. Å blogge er en god måte å gjøre SEO. Man kan blogge om produktet og linke til siden med relevante søkeord. Så var det å finne sider Google liker da. Det er en jobb å gjøre, og helt avhengig av hvor stor konkurranse du har på ordet vil det ta alt fra 2 uker til 6 mnd. Vi har optimalisert en side for et søkeord som har 300000 søk i mnd. Dette tok litt tid, men resultatet er også at bedriften det er snakk om har omsetningsrekord. Og dette er en stor bedrift med kontorer i 5 land. Vår seneste kunde er Morten Engen & Co som avholder kranførerkurs i Moss.

Man kan skape seg en god inntekt om man ligger høyt på søkemotorene. Flere og flere går online for å søke på det de skal handle og tar avgjørelsen på hvor de skal handle der og da. Den yngre generasjonen leser ikke aviser annet enn på nett, og om de lurer på noe så bruker de Google, ikke 1880 eller guldesider. Om man har tenkt til å følge med og for at bedriften skal bestå i år fremover er man nødt til å være synlig på nett. Toget går nå, og det er greit å ligge først i løypa når de andre summer seg og skal ha søkemotoroptimalisering de også.

Om du søker på søkemotoroptimalisering på google og sjekker litt priser kan man fort få det til å gå kaldt nedover ryggen. Selskaper kan ta 30000 kr for å starte opp. Og så er det månedlig pris i tillegg. Vi tar bort oppstartsprisen. Og du kan få priser helt ned i 1000 kr mnd pr ord. Om du selger et produkt som det er 300 søk på i mnd og det kanskje er lokalt kan det bety 15-20 salg i mnd. Dette vet vi av erfaring. Så verdien av dette kan ikke overdrives. Når man først ligger blandt de 3 første kan du regne med at 90 % av alle som søker klikker seg inn på din side. Og du treffer folk som er ute og søker etter det du tilbyr.

Dette er et varmekart over hvor folk klikker når de søker på et ord. Er man på side 2 er man så godt som usynlig. Denne siden her er i utgangspunktet en side for billig hjemmeside og blogg design. Men vi tilbyr også søkemotoroptimalisering.

Ta kontakt i skjemaet under for et tilbud på søkemotoroptimalisering for din bedrift.

Post a comment